Mina sidor

Alla med hyresavtal hos oss har Mina sidor

Alla som har ett bostadshyresavtal tecknat med oss får tillgång till ”mina sidor” där man kan göra olika ärenden som rör boendet samt ställa sig i kö för t ex ett bilplatsavtal.

Ni som ansökt och fått er lägenhet genom vårt nya uthyrningssystem i Mina Sidor kommer att känna igen er när ni loggar in till våra "Nya Mina Sidor" som driftsattes den 18 oktober 2023. Det har fått ett nytt utseende men funktionerna är lika.
Ni ser er ansökningsprofil som tidigare, men skillnaden är att sidan automatiskt blivit utökad med uppgifter som rör den bostadslägenhet du skrivit hyresavtal på. Där kan ni göra olika ärenden som rör ert boende eller aktivera er i kön för att hyra en fordonsplats eller bostad.   

Ni som bott hos oss i många år och har tecknat ert hyresavtal långt innan vi införde vårt system med Mina Sidor har såklart också tillgång till detta. 
Använd ert BankID och logga in och titta runt vad som finns.

Man loggar enkelt in med sitt Bank-ID eller med användarnamn och lösenord.
Om du saknar både dina inloggningsuppgifter och Bank-ID kan du begära nya inloggningsuppgifter genom att klicka på Glömt lösenord och följa instruktionerna. Om du inte lyckas med det kan du kontakta Flens Bostads hyresavdelning för att få hjälp. flensbostad@flen.se Telefon: 0157-43 17 10  

När du loggat in och kommit till din sida så möts du av ett välkomstmeddelande som visar det är du som är inloggad och vi rekommenderar att du kontrollerar att ”Mina uppgifter” stämmer. Det vanliga är att telefonnummer och e-postadresser inte stämmer om du bytt sedan du tecknade ditt hyresavtal. Klicka på knappen Ändra för att uppdatera dina uppgifter. Det är särskilt viktigt om du vill aktivera dig i kön för Lägenhet eller Fordonsplats.

På Mina sidor kan du bland annat göra felanmälan, skriva ut din hyresavi samt kontrollera dina avtal och se planlösningen på din lägenhet.

Till Mina sidor >>